Mi smo tvrtka specijalizirana i ovlaštena za obavljanje poslova zaštite na radu kod poslodavca. Tvrtka Protect Hse je nastala kao potreba poslodavca u primjeni zakonodavstva Hrvatske i Europske Unije. Svojim iskustvom u zaštiti na radu, nudi pomoć u primjeni zakonodavstva iz područja zaštite na radu, zaštite od požara i zaštite okoliša.

Vizija

Naša vizija je razvijati kulturu prevencije i unapređivanja zaštite na radu radi osiguranja sigurnih i zdravih mjesta rada.

Misija

Ulaganjem u znanje i edukaciju želimo unaprijediti kvalitetu naših usluga i na povjerenje i zadovoljstvo naših klijenata. S našim klijentima gradimo kvalitetnu suradnju, a zadovoljan klijent i vrhunska usluga su naša zajednička misija!

Područje rada

Smješteni smo u Zagrebu, no nudimo i obavljamo usluge na području cijele Hrvatske. U suradnji s poslovnim partnerima s kojima imamo ugovor o poslovno-tehničkoj suradnji, u mogućnosti smo pružati usluge na području cijele Hrvatske.

Klijenti

Naši klijenti dolaze iz različitih djelatnosti: industrije, turizma, lučkih djelatnosti, trgovine, javne uprave, uredskih poslova, građevine, IT sektora, obrtništva, itd.
Iznimna usluga i kvalitetna rješenja razlog su zašto biste svoju sigurnost trebali povjeriti nama!